Menu

Radio
 
Komilfoo FM is een professionele muziekzender met een verfrissende aanpak en een no-nonsense visie op radio maken. Komilfoo FM is in de regio Aarschot te ontvangen op 106.9, in de regio Heist op den Berg op 107.9, en wereldwijd te beluisteren via het internet.

Muziek

De muziek van komilfoo FM is afgestemd op luisteraars van 18 tot 49 jaar. De nadruk ligt op de groep in de leeftijd van 20 tot 45 jaar, de jonge trendgevoelige luisteraar met een oor voor kwalitatieve hitmuziek, nieuws en informatie. Komilfoo draait de hits van nu, aangevuld met het beste van de jaren 80 en 90.
Bij Komilfoo FM geen eindeloze praatprogramma's, maar dag en nacht een vlotte muziekmix van kwalitatieve pop, rock, dance en r&b met beperkte, relevante presentatie.

Ontvangst 

Komilfoo is te ontvangen in Aarschot, Rillaar, Langdorp, Testelt, Messelbroek, Scherpenheuvel, Zichem, Wolfsdonk, Averbode, Nieuwrode, Gelrode, Rotselaar, Wezemaal, Werchter, Betekom, Begijnendijk, Baal, Tremelo, Schriek, Booischot, Ramsel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Tielt-Winge, ...

Nieuws

Elk uur wordt de luisteraar met professioneel gebrachte nieuwsbulletins op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, aangevuld met sportnieuws en een weerbericht. De bulletins worden gemaakt door erkende beroepsjournalisten met ervaring in de radiojournalistiek en worden ingelezen door professionele nieuwsstemmen. Je hoeft als luisteraar dus niet meer over te schakelen naar landelijke radiozenders. Belangrijke activiteiten en evenementen uit de regio krijgen extra aandacht en worden door de redactie van Komilfoo FM kort en bondig in de uitzending verwerkt.

Heb je zelf iets wat onder de aandacht gebracht moet worden?
Stuur een persbericht naar Komilfoo FM, Demervallei 4, 3200 Aarschot. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

// audioplayer