Menu

Martin Garrix maakt plaat met Dua Lipa

Hij had op instragram al een ballonnetje opgelaten, tijdens een concert in Myanmar draaide hij zijn nieuwe plaat. Het nummer is ingezongen door Dua Lipa en kreeg de titel 'Scared to be lonely'.

Janet Jackson bevallen

Zangeres Janet Jackson is op haar vijftigste voor het eerst moeder geworden. De zus van de betreurde Michael Jackoon werd moeder van een zoon, Eissa. Trotse vader is ondernemer Wissam Al Mana.

Pink bevallen van zoontje

Het zijn drukke kerst- en eindejaarsdagen voor P!nk. De zangeres is op maandag 26 december bevallen van zoontje Jameson Hart.

Selena Gomez neemt duet op

Na een lange periode van ziekte en herstel is popzangeres Selena Gomez terug. In 2017 wil de zangeres haar Revival-tour hervatten. In afwachting daarvan heeft ze een duet opgenomen met Paulina Rubio.

Hackers verklaren Britney Spears dood

De sociale media stonden even in rep en roer: Sony Music Global tweette dat zangeres Britney Spears overleden zou zijn als gevolg van een ongeval. Het bleek het werk van hackers.

Camila Cabello releast album in 2017

Het nieuws over haar vertrek uit meidengroep Fifth Harmony is nog niet goed koud, of er gaan al geruchten dat Camila Cabello volgend jaar een album zal uitbrengen.

Camila Cabello verlaat Fifth Harmony

Meidengroep Fifth Harmony doet het voortaan met vier. Zangeres Camila Cabello verlaat na 4,5 jaar de groep. De reden van het vertrek werd niet bekend gemaakt.

George Michael overleden

Eighties icoon George Michael is op 25 december onverwacht overleden in z'n huis in South Kensington. De zanger werd bekend met Wham!, een duo dat hij vormde met z'n jeugdvriend Andrew Ridgeley.

Album John Legend komt in december

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zanger John Legend. Begin december zal z'n vijfde album 'Darkness And Light' in de winkels liggen.

Robbie Williams opnieuw naakt

De Britse zanger Robbie Williams staat naakt op de cover voor het gaymagazine 'Attitude'. Het is niet de eerste keer dat de zanger uit de kleren gaat en vele (vrouwelijke) fans hopen alvast dat het niet de laatste keer is.