Menu

Boyzone komt terug

Boysband Boyzone viert z'n 25ste verjaardag met een reünie. Enkel Stephen Gately is niet meer bij. Hij overleed in 2009. Maar de vier overige leden staan te popelen om nieuwe muziek te maken en opnieuw te gaan touren.

Rita Ora heeft nieuwe single

Eindelijk! Drie jaar na 'I Will Never Let You Down' komt Rita Ora nog eens met een nieuwe single. De plaat heet 'Your Song' en is mee geschreven door Ed Sheeran en Steve Mac.

Ariana Grande geeft benefietconcert in Manchester

Zangeres Ariana Grande heeft opnieuw van zich laten horen na de bomaanslag in Manchester. De 23-jarige zangeres liet via een open brief weten dat ze terugkeert naar Manchester voor een benefietconcert.

Bon Appetit met Katy Perry

Katy Perry heeft eindelijk een opvolger voor 'Chained To The Rhythm'. Het nummer 'Bon Appetit' heeft een sterke 90s house en hip-hop-invloed.

Justin Bieber komt met nieuw werk

Goed nieuws voor de fans: Justin Bieber komt eerstdaags met nieuw werk. De zanger kondigde op zijn instragrampagina aan dat de nieuwe song 'I'm The One' er aan komt. Het is een samenwerking van Bieber met DJ Khaled, Quavo, Chance...

Adele stopt met touren

De huidige tournee van Adele zou wel eens haar laatste kunnen zijn. Dat zou de zangeres hebben laten uitschijnen tijdens haar concert in Auckland, Nieuw-Zeeland.

The Chainsmokers delen tracklist nieuwe album

Het Amerikaanse dj-duo heeft de tracklist van hun debuutalbum 'Memories... do not open' bekendgemaak. Dat deden ze met een veelzeggende foto op Twitter.

Katy Perry werkt aan vierde album

Het is nog even wachten op het nieuwe en vierder album van Katy Perry. Af en toe weet de zangeres haar fans een beetje te plagen door een klein tipje van de sluier op te lichten.

Zara Larsson heeft nieuw album

Zara Larsson scoorde begin dit jaar al een leuke hit met 'So Good', een samenwerking met rapper Ty Dollar Sign. Nu heeft de Zweedse zangeres haar nieuwe album gereleaset.

Selena Gomez is terug

Zangeres-actrice Selena Gomez is terug van weggeweest. De knappe brunette staat op de cover van het Amerikaanse Vogue. In het blad vertelt ze waarom ze haar Revival tour annuleerde.