Menu

Bon Appetit met Katy Perry

Katy Perry heeft eindelijk een opvolger voor 'Chained To The Rhythm'. Het nummer 'Bon Appetit' heeft een sterke 90s house en hip-hop-invloed.

Justin Bieber komt met nieuw werk

Goed nieuws voor de fans: Justin Bieber komt eerstdaags met nieuw werk. De zanger kondigde op zijn instragrampagina aan dat de nieuwe song 'I'm The One' er aan komt. Het is een samenwerking van Bieber met DJ Khaled, Quavo, Chance...

Adele stopt met touren

De huidige tournee van Adele zou wel eens haar laatste kunnen zijn. Dat zou de zangeres hebben laten uitschijnen tijdens haar concert in Auckland, Nieuw-Zeeland.

The Chainsmokers delen tracklist nieuwe album

Het Amerikaanse dj-duo heeft de tracklist van hun debuutalbum 'Memories... do not open' bekendgemaak. Dat deden ze met een veelzeggende foto op Twitter.

Katy Perry werkt aan vierde album

Het is nog even wachten op het nieuwe en vierder album van Katy Perry. Af en toe weet de zangeres haar fans een beetje te plagen door een klein tipje van de sluier op te lichten.

Zara Larsson heeft nieuw album

Zara Larsson scoorde begin dit jaar al een leuke hit met 'So Good', een samenwerking met rapper Ty Dollar Sign. Nu heeft de Zweedse zangeres haar nieuwe album gereleaset.

Selena Gomez is terug

Zangeres-actrice Selena Gomez is terug van weggeweest. De knappe brunette staat op de cover van het Amerikaanse Vogue. In het blad vertelt ze waarom ze haar Revival tour annuleerde. 

Ed Sheeran palmt top 40 in

Dat het nieuwe album van Ed Sheeran, Divide, een succes is, is een open deur intrappen. Niet alleen de fysieke verkoop gaat goed, ook de online verkoops- en streamingcijfers zijn op z'n zachts gezegd indrukwekkend. Wie dezer dagen de Britse...

Heisa rond topless foto Lily-Rose Depp

Model Lily-Rose Depp, dochter van zangeres Vanessa Paradis en acteur Johnny Depp, staat in het middelpunt van behoorlijk wat heisa. Oorzaak van de controverse is een toplessfoto van het 17-jarige model voor magazine Vogue.

Martin Garrix maakt plaat met Dua Lipa

Hij had op instragram al een ballonnetje opgelaten, tijdens een concert in Myanmar draaide hij zijn nieuwe plaat. Het nummer is ingezongen door Dua Lipa en kreeg de titel 'Scared to be lonely'.