Menu

Dua Lipa in zee met bekende producers

Zangeres Dua Lipa werkt hard aan haar nieuwe album. Om succes te verzekeren, werkt ze samen met bekende producers als Diplo en Mark Ronson. Op haar instagramaccount post de zangeres regelmatig foto’s en daarop was ze ook te zien met...

Komilfoo FM opnieuw erkend door overheid

De Vlaamse overheid heeft vandaag, 1 december 2017, bekend gemaakt dat de erkenning van Komilfoo FM verlengd is voor negen jaar. De frekwenties blijven ongewijzigd: 106.9 FM in Aarschot en 107.9 FM in Begijnendijk.

Ed Sheeran brengt ‘Perfect’ in duet met Beyoncé

De Britse zanger Ed Sheeran heeft zijn single ‘Perfect’ opnieuw uitgebracht. Hij gaat in de nieuwe versie in duet met queen Bey. Beide sterren zijn alvast laaiend enthousiast over de samenwerking.

Pussycat Dolls werken aan comeback

Ken jij ze nog: de Pussycat Dolls? In 2005 brak de meidenband wereldwijd door met de hit Don’t Cha. Er volgden met Buttons en I don’t want a man nog een paar hits maar daarna werd het stil. De band...

Selena Gomez topster op Instagram

Met meer dan 130 miljoen volgers is zangeres/actrice een topster op Instagram. Dat levert de ster ook een aardige duit op. Omdat ze zoveel volgers heeft op sociale media rijft ze behoorlijk wat reclamegeld binnen. Dat zou naar verluidt dit...

Taylor Swifts Reputation eindelijk online

Fans hebben er drie weken op moeten wachten, maar Taylor Swifts nieuwe album ‘Reputation’ is nu ook te beluisteren via de verschillende streamingdiensten. De plaat verscheen vannacht wereldwijd op Spotify, Apple Music, Google Play en Tidal.

Eminem strik Beyonce voor nieuwe single

Rapper Eminem en Queen B, alias Beyonce, werken samen voor de nieuwe single van de rapper, Walk on Water. Het nummer is een ballad over het leven en carrière van Eminem. Beyonce neemt het refrein voor haar rekening.

Shakira stelt ‘El Dorado World Tour’ uit

Shakira heeft haar ‘El Dorado World Tour’ noodgedwongen moeten uitstellen. De zangeres zou kampen met stemproblemen. Dat betekent dat haar concerten in Parijs, Antwerpen en Amsterdam zijn uitgesteld naar een latere datum.