Menu

Eminem strik Beyonce voor nieuwe single

Rapper Eminem en Queen B, alias Beyonce, werken samen voor de nieuwe single van de rapper, Walk on Water. Het nummer is een ballad over het leven en carrière van Eminem. Beyonce neemt het refrein voor haar rekening.

Shakira stelt ‘El Dorado World Tour’ uit

Shakira heeft haar ‘El Dorado World Tour’ noodgedwongen moeten uitstellen. De zangeres zou kampen met stemproblemen. Dat betekent dat haar concerten in Parijs, Antwerpen en Amsterdam zijn uitgesteld naar een latere datum.

Zijn Justin Bieber en Selena Gomez terug een koppel?

Justin Bieber en Selena Gomez hadden jarenlang een knipperlichtrelatie die in 2014 eindigde. Sinds kort maakt de geruchtenmolen overuren als het om het beroemde ex-koppel gaat.

Taylor Swift brengt vierde single uit nieuwe album

Na een vrij lange pauze is Taylor Swift weer helemaal terug. Terwijl fans wereldwijd wachten op de release van haar nieuwe album ‘Reputation’, is Swift volop bezig met promotie te maken via sociale media.

Anne-Marie vervangt Zara Larsson op Lokerse Feesten

De Zweedse Zara Larsson heeft haar optreden op de Lokerse Feesten, dat gepland was op 13 augustus, afgezegd wegens een agendaconflict. De Britse zangeres Anne-Marie zal haar vervangen.

Justin Bieber zet wereldtour stop

Enfant terrible Justin Bieber is niet vies van een beetje zelf-sabotage. De zanger stopt onverwacht met z'n wereldtournee. De officiële verklaring luidt 'wegens onvoorziene omstandigheden'. Wie een ticketje had voor een van de 14 resterende data, krijgt dat ticketje terugbetaald...

P!nk komt in augustus met nieuw werk

Het is al een tijdje stil rond zangeres P!nk. De 37-jarige zangeres heeft haar carrière even op een laag pitje gezet om voor haar twee kinderen te zorgen maar werkt aan een comeback.

Cara Delevingne heeft plaat uit

Model Cara Delevingne lijkt van alle markten thuis. Naast een succesvolle modellencarrière bouwt Delevingne aan een acteercarrière en nu heeft ze ook nog een single uitgebracht.

Selena Gomez heeft een fetish

Selena Gomez heeft met 'Fetish' een nieuwe single uit. Er hoort uiteraard ook een videoclip bij. Fans zijn – zoals steeds – in de wolken maar toch luidt hier een en daar een kritische noot.

Katy Perry presenteert MTV Video Music Awards

Muziekzender MTV heeft bekend gemaakt dat zangeres Katy Perry dit jaar de uitreiking van de MTV Video Music Awards mag presenteren. Dat gebeurde in een filmpje waarin de zangeres zich in een ruimtepak had gehesen, een verwijzing naar moonman oftwel...