Menu

Adele stopt met touren

De huidige tournee van Adele zou wel eens haar laatste kunnen zijn. Dat zou de zangeres hebben laten uitschijnen tijdens haar concert in Auckland, Nieuw-Zeeland.

The Chainsmokers delen tracklist nieuwe album

Het Amerikaanse dj-duo heeft de tracklist van hun debuutalbum 'Memories... do not open' bekendgemaak. Dat deden ze met een veelzeggende foto op Twitter.

Katy Perry werkt aan vierde album

Het is nog even wachten op het nieuwe en vierder album van Katy Perry. Af en toe weet de zangeres haar fans een beetje te plagen door een klein tipje van de sluier op te lichten.

Zara Larsson heeft nieuw album

Zara Larsson scoorde begin dit jaar al een leuke hit met 'So Good', een samenwerking met rapper Ty Dollar Sign. Nu heeft de Zweedse zangeres haar nieuwe album gereleaset.

Selena Gomez is terug

Zangeres-actrice Selena Gomez is terug van weggeweest. De knappe brunette staat op de cover van het Amerikaanse Vogue. In het blad vertelt ze waarom ze haar Revival tour annuleerde. 

Ed Sheeran palmt top 40 in

Dat het nieuwe album van Ed Sheeran, Divide, een succes is, is een open deur intrappen. Niet alleen de fysieke verkoop gaat goed, ook de online verkoops- en streamingcijfers zijn op z'n zachts gezegd indrukwekkend. Wie dezer dagen de Britse...

Heisa rond topless foto Lily-Rose Depp

Model Lily-Rose Depp, dochter van zangeres Vanessa Paradis en acteur Johnny Depp, staat in het middelpunt van behoorlijk wat heisa. Oorzaak van de controverse is een toplessfoto van het 17-jarige model voor magazine Vogue.

Martin Garrix maakt plaat met Dua Lipa

Hij had op instragram al een ballonnetje opgelaten, tijdens een concert in Myanmar draaide hij zijn nieuwe plaat. Het nummer is ingezongen door Dua Lipa en kreeg de titel 'Scared to be lonely'.

Janet Jackson bevallen

Zangeres Janet Jackson is op haar vijftigste voor het eerst moeder geworden. De zus van de betreurde Michael Jackoon werd moeder van een zoon, Eissa. Trotse vader is ondernemer Wissam Al Mana.

Pink bevallen van zoontje

Het zijn drukke kerst- en eindejaarsdagen voor P!nk. De zangeres is op maandag 26 december bevallen van zoontje Jameson Hart.